Gør din langsomme PC hurtig igen – gratis!

Er din computer evigheder om de mest simple opgaver? Vi bruger computeren dagligt til mange forskellige opgaver. Den samler digitalt ”snavs” som reglmæssigt skal renses for at bevare dens optimale ydelse. Den primære grund til, at Windows-computere bliver langsomme, mener My-Data, er at harddisken samler alt muligt ”skrammel” ind som overbelaster computeren. Når din PC så skal hente noget på harddisken, går det derfor langsommere og langsommere. Fremgangsmåden til at optimere din PC er derfor simpel – rydde op på harddisken!

Forvandel din sløve PC til den hurtige computer, den var engang. Vi tager i det følgende udgangspunkt i Windows, som er det mest almindelige styresystem for både virksomheder og personligt brug. Det gælder om at tage sine forholdsregler, og vide hvad man gør. Vi kommer nærmere ind på hvad man kan gøre og hvad man skal være opmærksom på når det handler om at optimere yde-evnen for sin PC. My-Data, en dansk it-virksomhed der tilbyder PC sikkerhedspakker, sponsorer en gratis Optimer PC guide, der giver dig en klar trin-for-trin gennemgang af hvordan du kan optimer din pc.

 • Gammel computer

  Hvis computeren er mere end 5 år gammel, kan det sandsynligvis være pga. computerens alder, at den er langsom. Men man kan optimere den, så den får sin tidligere storhedstid tilbage.

 • Overflødige programmer

  Mange har installeret programmer de ikke længere bruger. De belaster computeren meget og giver mindre hukommelse. Derfor kan en PC rens, være en rigtig god ide til at få en hurtigere computer igen.

 • Gammel version af Windows

  En meget gammel version af Windows, kan meget nemt skabe problemer med computerens ydeevne. Dette er PCens styresystem, og er altafgørende for hvor hurtig din computer løser opgaver. Det kan der aktivt optimeres på.

 • Har været tændt for længe

  Når en computer har været tændt længe, bliver den udsat for mange belastninger over en længere periode. Igen handler det her om at rense ud, og gøre processerne mere smidige. Her hjælper både PC Rens og optimering.